Ydelser

Vi favner bredt i erfaring hvilket giver mindre koordinering med en opgave.

Hvordan kan vi hjælpe dig?​

Hos Pro Handyman har vi både stor erfaring med at arbejde med private og erhverv.

Renovering​sprojekt

Vi nyder at hjælpe med alle former for renovering. Det kan både være i forbindelse med renovering før salg af bolig, renovering af en ældre bolig eller renovering fordi man ønsker en anden stil.

Tømreropgaver​

Af tømreropgaver har vi bl.a. lavet træterrasser, skillevægge, isolering af vægge og lofter, tagrender samt beklædning med Ivarplank. Vi har også lavet en del lofter med Troldtekt for at sikre god akustik.

Maleropgaver

Vi tilbyder fuldpudsning af vægge og opsætning af glasvæv forud for malerarbejde. Derudover har vi erfaring med maling af vægge og træværk.

Havemand

Udover Pro Handyman driver vi også DinHavemand.dk hvor vi tilbyder vedligehold af alle de grønne arealer. Vi har erfaring med alt fra beskæring, græsslåning og hækklipning til anlæggelse af græsplæner, udtynding af læbælter samt skovrejsning.

Erhverv, PRO samarbejde​​

På udkig efter et godt og stabilt samarbejde med en handyman? Måske til renovering eller som fast tilknytning til jeres virksomhed?

Lad os snakke så vi kan blive skarpe på jeres ønsker og behov.

Timepriser for handyman ydelser

440 kr. ex. moms

Skal vi snakke?​

Med fast base tæt på Aalborg udfører vi alle former for handyman arbejde for både virksomheder og private i det meste af Nordjylland og Østjylland.

PRO HANDYMAN

Kontakt Svend Peter Nielsen​

Handyman – fra kælder til kvist